BosseBus

Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Johanna - 5 maj 2013 20:42

 


Ikväll var sista tillfället på lydnadskurs 1 på Roslagens BK med kursledare Jessica Uddén - som för övrigt är fantastisk på att lära ut, fånga ens uppmärksamhet och peppa! Vid detta sista tillfälle hade vi en liten låtsastävling i lydnadsklass 1 och vi skulle utföra alla moment utefter egen nivå. Jag ville pressa på Bosse lite genom att inte ge någon belöning (gottis) under själva momentet utan bara mellan momenten. Han var jätteduktig! Jag körde på dubbelkommandon i vissa moment, han släppte apporten för tidigt och under platsliggningen gnällde han lite (samt att jag gick fram ett par gånger för att belöna... ville inte att han skulle ställa sig och misslyckas). Annars var han klockren!! Jessica sa efteråt att han kom på 1:a plats av dagens "tävlande"! Jag är stolt och ännu mer motiverad nu! Älskade hund!   

Vi fick tårta och diplom och det överlämnades blommor till Jessica. Vi har lovat att ses på söndagar framöver när man kan. Jessica berättade också att det BLIR en lydnadskurs 2 redan i maj-juni... fantastiskt! Hoppas nu på att det är dagar man kan...

Nu ska Bosse få vila några dagar helt från träning, sen blir det att nöta vidare. Bland annat ska jag dra till klubben någon kväll och ta ut ALLA apportblock, lägga dem i en hög och klicka in dem allihopa! Haha! Så att han vet att han även ska hålla kvar okända apporter i mun! Sen ska jag börja slipa bort mina dubbelkommandon och FRAMFÖRALLT träna platsliggning typ ÖVERALLT!


Puss och kram från en mycket stolt matte!

Vad är det för blogg?


Om livet med en staffe. Här kommer jag berätta om alla våra äventyr med familj och hund och alla de aktiviteter som Bosse och jag är med om. Bosse är en Staffordshire Bullterrier som bor tillsammans med mig, min sambo och våra barn i Norrtälje.

Senaste inläggen

Kategorier

Lämna ett tassavtryck!

Något på hjärtat?

3 besvarade frågor

Vad letar du efter?

Arkivet

Datum och sånt

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sidor Bosse gillar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards