BosseBus

Alla inlägg den 24 maj 2013

Av Johanna - 24 maj 2013 23:13

Nu är Bosse förberedd inför morgondagens utställning i Österbybruk. Vi har ringtränat, ätit rätt, motionerat, klippt klor, tvättat öron, rengjort förhuden och duschat... En utmattad och inte jättenöjd Bosse är trött nu. Visst är man lite skadad.... Men va fan, han fick ju ett två kilos märgben efteråt att kalasa på, då får man ju ställa upp!

Av Johanna - 24 maj 2013 09:56

Snart är det helg och jag inser att jag knappt fått in ett enda inlägg denna vecka! Skäms på mig! Kan i och för sig bero på att vi inte gjort så mycket tillsammans tänkter jag... men jo, lite har vi pysslat med.

Denna vecka har Bosse och jag hunnit med två löprundor i skogen om ca 45 minuter per gång. Både han och jag behöver bättra på vårat löpsteg samt kondis! Vi har tränat ståååå och lite gå runt i ring med bra resultat, vi har också tränat lite lite platsliggning.

Bosse har varit hos dagmatte 2 dagar denna vecka och ena dagen var de på en 3 timmar lång promenad vilket gjorde mig glad och Bosse trött!   Bosse är glad nu när vi åker till dagmatte... lite separationsångest har han fortfarande men inte alls lika illa som för nån månad sen. SKÖNT!

Imorgon är det utställning i Österbybruk och det ser jag verkligen fram emot, verkar faktiskt bli bra väder... vilket det inte såg ut att bli när jag kollade väderleksrapporten tidigare i veckan.

Den 28/5 nästa vecka börjar lydnadskurs 2 på RBK och veckan därpå är det inofficiell utställning på RBK där jag ska ställa Bosse men också hjälpa till med det praktiska. Det är deras första utställning som de anordnar (i alla fall på många år) så de är lite nybörjare. Jag hoppas det blir bra, det är mycket att rodda med!

Jag går själv och drömmer i hemlighet att öppna egen verksamhet inom hundsport... en typ av butik med aktiviteter, förmedling och event... vi får se, jag återkommer!


Trevlig helg!


Ps. Bosse gillar mjölk:


     

Vad är det för blogg?


Om livet med en staffe. Här kommer jag berätta om alla våra äventyr med familj och hund och alla de aktiviteter som Bosse och jag är med om. Bosse är en Staffordshire Bullterrier som bor tillsammans med mig, min sambo och våra barn i Norrtälje.

Senaste inläggen

Kategorier

Lämna ett tassavtryck!

Något på hjärtat?

3 besvarade frågor

Vad letar du efter?

Arkivet

Datum och sånt

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sidor Bosse gillar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards