BosseBus

Alla inlägg den 2 mars 2013

Av Johanna - 2 mars 2013 18:43

Idag har man ställt Bosse för sista gången innan resan till Cruft´s. Domaren Helena Peterzén hade aldrig dömt staffar förut. Hon hade fått hoppa in för rasspecialisten John Ryder från Storbritannien som hade blivit sjuk - kul!? Faktist riktigt trist att ställa för någon som inte har samma erfarenhet, eller någon erfarenhet alls. Nåja, Bosse blev i alla fall excellent med en 2:a placering. Minus var att hon "enligt hennes smak" sa att Bosse var för bred/stor (mer av den "bulliga" sorten) och att han hade något stora ögon... vilket är bullshit och han ÄR en Staffordshire BULLterrier för sjutton! Jag är ingen dålig förlorare och hade inte haft något problem med om hon sagt att han hade hög svans, något svagt stop eller annat som faktiskt är små brister hos honom... men stora ögon är ju bara en lögn!    Ja, ja... jag ska till Cruft´s... al la laaaa la laaaa!!    Man märkte att vissa hoppat av pga domarbytet och de som ändå ställde hade olika åsikter om domarens kompetens. Men så är det, någong gång ska ju vara den första gången för alla domare. Enda som var riktigt trist att höra att vi på avvägar fick höra att domaren sagt dagen innan att "imorgon ska jag dömma pitbullhundar"... hmmm, har hon inte förstått sin uppgift, har hon läst på fel ras eller har hon bara/och fördomar?


På utställningen lyckades lilla dottern få syn på Amazon i Gladiatorerna och tvingade mig ta kontakt. Amazon var där för att ställa sin Amstaff. Dottra min blev så glad att hon grät! Fick autograf och tog lite foton. Min dotter på 8 år älskar Gladiatorerna och ser dessa starka kvinnor som förebilder... inte mig emot!

   

Som vanligt blev det inga foton på mig och Bosse efterson jag är bakom kameran, dessutom kunde jag inte be Malin fota då hon ställde en kompis att ställa Flex mot Bosse i unghundsklassen. Men jag fotade Malin lite med Bibbi, men fotona blev rätt oskarpa.

Imorgon blir det att packa till Cruft´s och bara ladda! Here we come!!!


Vad är det för blogg?


Om livet med en staffe. Här kommer jag berätta om alla våra äventyr med familj och hund och alla de aktiviteter som Bosse och jag är med om. Bosse är en Staffordshire Bullterrier som bor tillsammans med mig, min sambo och våra barn i Norrtälje.

Senaste inläggen

Kategorier

Lämna ett tassavtryck!

Något på hjärtat?

3 besvarade frågor

Vad letar du efter?

Arkivet

Datum och sånt

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sidor Bosse gillar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards