BosseBus

Alla inlägg den 31 mars 2013

Av Johanna - 31 mars 2013 21:19

Hemma hos mamma:


Melker & Bosse chillar


 


Och likaså jag och systerdotter


 

Av Johanna - 31 mars 2013 20:45

Sådär ja, då har vi klarat av första tillfället vilket känns skönt. Bosse ligger och snarkar mellan mina fötter under bordet och verkar nöjd. 2,5 timme korvstoppning och träning- Vi började med en timme samtal och teori i klubbstugan. Sen tog vi en timme på plan med LEK, Belöning och följaövning. Svettigt och ROLIGT att få leka! Tidigare har brukshundsklubbarna tränat mer allvarligt och militäriskt, idag ser man leken och glädjen som viktigaste motivation - bra tycker jag! Bosse var förstås mycket sugen på att gå fram till alla andra hundar (vi var 6 ekipage) men vi fick faktiskt ha koppel på dem vilket var bra. Det var någon hund som var osäker på andra hundar och har gjort utfall och en annan var riktigt pipig... men inte alls i klass med Bosse. Han är alltid pipigast!   Vi tränade också avstressning i början och på slutet då hunden ska sitta framför den hukade föraren... detta förstod inte Bosse alls utan tyckte det mest var konstigt - får träna på detta.

Jag hade med mig hans kampleksak samt köttbullar. Leksaken funkade bra vid just lek och kontakt. Men när vi skulle passera andra ekipage så var det köttbullar som gällde. Ska komma ihåg att ha med mig båda nästa gång också. Träningsplanen var tyvärr fortfarande helt full av skare så det var inte helt lätt att röra sig där, hoppas nu att solen ska smälta bort alltihopa till nästa vecka! Då ska jag försöka ha Bosse lite lös i alla fall. Lite.

Jag har massor att träna på till nästa tillfälle så jag ska ge det minst 5 minuter varje promenad och sen hemma minst 10 minuter varje dag. Till sensommaren/hösten skulle jag vilja prova på att tävla inofficiellt så man har något mål att sikta på! Here we come!!!

Vad är det för blogg?


Om livet med en staffe. Här kommer jag berätta om alla våra äventyr med familj och hund och alla de aktiviteter som Bosse och jag är med om. Bosse är en Staffordshire Bullterrier som bor tillsammans med mig, min sambo och våra barn i Norrtälje.

Senaste inläggen

Kategorier

Lämna ett tassavtryck!

Något på hjärtat?

3 besvarade frågor

Vad letar du efter?

Arkivet

Datum och sånt

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sidor Bosse gillar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards